Μπορώ να προσθέσω περισσότερα αντικείμενα στον αποθηκευτικό χώρο;

Ναι, φυσικά! Η Spacehero σας προσφέρει την ευελιξία να προσθέσετε επιπλέον αντικείμενα στον αποθηκευτικό σας χώρο όποτε το χρειαστείτε.


Διαδικασία:

  1. Επικοινωνία: Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email ή τηλεφωνικά για να προγραμματίσετε τρον τρόπο παραλαβής των νέων αντικειμένων. Μπορείτε να τα φέρετε με δικό σας μέσο, ή με βοήθεια του συνεργαζόμενου μας συνεργείου.
  2. Κόστος: Με την παραλαβή των αντικειμένων στην αποθήκη μας, θα παλετοποιήσουμε εμείς για εσάς τα πράγματα σας, θα τα σφραγίσουμε περιμετρικά με ναύλον και θα τα τοποθετήσουμε στον χώρο αποθήκευσης. Το κόστος της παραλαβής εξαρτάται από:
    • Ποσότητα: Ο αριθμός των αντικειμένων που θέλετε να προσθέσετε.
    • Συσκευασία: Εάν τα αντικείμενα είναι ήδη συσκευασμένα ή χρειάζονται συσκευασία από την ομάδα μας.

Εναλλακτική:

Εάν θέλετε, μπορείτε να φέρετε τα επιπλέον αντικείμενα με δικό σας μέσο σε ένα από τα σημεία drop-off point στις εγκαταστάσεις μας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να προγραμματίσετε την παραλαβή των επιπλέον αντικειμένων σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αυτό απάντησε στην ερώτησή σας; Ευχαριστούμε για τα σχόλια Παρουσιάστηκε πρόβλημα κατά την υποβολή των σχολίων σας. Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά αργότερα.